Opskrifter
- Anderap i rispapir dansk and
- Goma Dressing
- Andebryst med salat a la Waldorf
- Mortens and med rodfrugter
- And med rosenkål og pastinak
- Sommerfugleand
- Friske forårsruller med and, spirer, æbler og salat
- Tortilla med and, sorte bønner, mango, koriander, fraiche og avocado
- Ovnstegt andelår med tomatsalsa og bagte søde kartofler
- Stegt andelår med lun kartoffelsalat med skovsvampe/ kantareller og salat
- Andelår med ”kinesisk 1000 års fond” med ingefær, shitake svampe og kanel
- Kinesisk wokret med and
- Thai andesalat med sprødt andeskind, lychees, sød basilikum, chili pasta og løse ris
- Thai andesalat med lychees, sød basilikum og thai chili pasta
- ”Peking and” med kinesiske pandekager, hoisin sauce, agurk og forårsløg
- Andebryst med timianæbler
- Fyldig andesalat med bulgur og gode sager
- Ciabatta boller med and og salat
- Sprængt and med sauterede ærter med spinat
- Grillstegt and med melon- og squashsalat
- Traditionel juleand med rødkål, brunede og hvide kartofler og sauce
- Juleand anno 2010
- Mortens and med bagte rodfrugter med soja, ingefær og honning
- Sprængt, grillet andebryst med selleri og rosenkål
- Grillet andebryst med hindbærvinaigrette
- Rosmarin grillet andelår med jordbærsalat
- Grillet andelår med jordskokker og julesalat
- Grillet and
- Anderagout
- Anderilettes
- Confiterede andelår
- “Flækket” and med vintergrønt
- Stegt andebryst med peberrodsmayo
- Sprødt andebryst med hotte rødbeder
- Mormors And
- Økologisk and med hvidkålssalat med havre og gulerødder med timian
- Stegt økologisk andebryst med valnødde- og bønne sugo samt porrer vendt med persille og feta
- Sprød sandwich med andelår, ristede svampe med grov sennep og tranebærrelish