Tortilla med and, sorte bønner, mango, koriander, fraiche og avocado

Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Beregnet til: 4 personer

Det skal du bruge
Ca. 200 g stegt eller kogt kød uden skind fra and
1 dåse sorte bønner, ca. 400 g
4 spsk syltet jalapenos chili
½ potte koriander
Salt
1 avocado
8 tortilla, medium, ca. 335 g
1 mango
1½ dl fraiche, 9 %
Lidt tabasco

Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 20 %
Kulhydrat 50 %
Fedt 30 %
2405 kJ – 570 kcal

Sådan skal du gøre
Skær kødet i strimler.
Bland kødet med de ca. 240 g afdryppede sorte bønner, finthakket jalapenos, hakket koriander og smag det til med salt.  Skær avocado i tynde både. Fordel kød- og bønneblandingen på den ene halvdel af tortillaerne. Læg avocado på og fold den anden halvdel over. Varm de foldede, fyldte tortilla i en klemmegrill, på havegrillen, i en grillpande eller i ovnen til de er varme og sprøde.
Skræl og skær mangoen i tern. Vend den med koriander og server det til sammen med fraiche og tabasco.

Tips
Hvis de fyldte tortilla varmes i ovnen, kan de lægges i bradepanden og drysses med revet ost, før de varmes, til osten er gylden.

Opskriften er udarbejdet af Carsten Kyster.