Andebryst med salat a la Waldorf

Med denne opskrift får du et sundere alternativ til den klassiske Waldorfsalat, kombineret med den sprøde and. Velbekomme

Ingredienser (4 pers.):
2 andebryster
Salt og peber

Salat a la Waldorf:
4 stilke bladselleri
4 æbler
150 g blå vindruer
1 dl fraiche, 9%
2-4 tsk mayonnaise, evt light
evt. 1 tsk citronsaft
25- 30 g valnøddekerner

Tilbehør
Brød

Tilberedning:
Rids evt. skindsiden af andebrystet med en skarp kniv. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Varm en pande op ved god varme. Læg andebrystet på panden med skindsiden nedad. Steg til skindet er sprødt ca. 10 minutter. Vend og steg kødet ca. 10 minutter.

Skær bladselleri i tynde skiver – gem lidt af toppen til pynt. Skær æblet i tern. Halvér vindruer og fjern evt. kernerne. Rør fraiche med mayonnaise og smag til med evt. citronsaft, salt og peber.
Vend blegselleri, æbler og vindruer i blandingen. Drys med grofthakkede valnødder og pynt med top fra bladselleri.

Server andebrystet med waldorf salaten.