Sprød sandwich med andelår, ristede svampe med grov sennep og tranebærrelish
Ingredienser ( 4 pers.):
- 4 stk. økologiske andelår
- Salt og peber
- 8 skiver groft brød
- 75 g smør
- 1 pose spæde salater
- 1 bakke markchampignons, flækkes
- 2 spsk. grov sennep
Lyn tranebær relish:
- 1 dl tørrede tranebær
- 1 stk. tomat, hakket
- 3 spsk. vand
- 1 knsp. chili, hakket
- 1 spsk. hvidvinseddike
- 1 knsp. salt
Tilberedning:
- Gnid andelårene med salt og peber og bag i ovnen ved 200?C i ca. 1 t 15 min.
- Lad lårene køle ned og pil kødet fra benene.
- Smelt smør lidt af gangen på en stegepande og rist brødskiverne gyldne.
- Rist svampene af i lidt olie og smag til med salt og peber.
- Vend lårkødet med svampe og sennep.
- Kog ingredienserne til relishen i ca. 2 min, træk gryden fra blusset og læg låg på. Lad relishen hvile ca. 15 min og ”slå” den sammen med et piskeris.
- Server andekød med svampe på smørristet brød med lyn tranebærrelish og spæde salater.